En miljon visningar – här får du en gratis kokbok

Dela gärna
Jag försökte pricka precis när det slog om till en miljon – lyckades inte riktigt. Men här får du i alla fall en gratis kokbok.
Jag försökte pricka precis när det slog om till en miljon – lyckades inte riktigt. Men här får du i alla fall en gratis kokbok.

Nu har jag passerat en milstolpe: Den här bloggen har nu haft EN MILJON sidvisningar. Och det är dig jag har att tacka för det. Som ett tack för ditt engagemang kan du idag ladda ner en liten e-kokbok som jag satt ihop. 

Den som skriver vill bli läst, men när jag startade den här bloggen för drygt fem år sedan trodde jag aldrig att jag skulle nå så många. Antalet besökare har fördubblats varje år sedan starten och jag hoppas det fortsätter i den takten. Då är jag världens största blogg om tio år… 😉

Jag har ett bestämt syfte med den här bloggen och det är att ge praktiska råd och beskrivningar på hur jag klarar mig som nybörjare på landsbygden. Det som skiljer fstvs från många liknande bloggar är att jag gärna skriver om mina missöden. Jag har gjort mycket fel sen jag flyttade hit och genom att även beskriva dessa hoppas jag att du kan undvika samma misstag. Sen vet jag av erfarenhet att det är de lyckade experimenten som lockar flest läsare.

Här kan du läsa och ladda ner den lilla kokbok jag satt ihop.
Här kan du läsa och ladda ner den lilla kokbok jag satt ihop.

Här till höger kan du se den lilla kokbok jag satt ihop. Bara att läsa eller ladda ner. Och jag snålar inte – dela gärna med dig till dina vänner och andra som du tror uppskattar den. 🙂 Så mycket till kokbok kanske det inte är egentligen – bara sju recept. Men det är bra recept som jag ofta lagar här på gården.

Och vill du fortsätta följa mina äventyr på landsbygden så kan du börja prenumerera på bloggen genom att fylla i din mejladress i högerspalten. Då är du säker på att inte missa nästa e-bok som jag håller på att sätta ihop.

Än en gång – tack för att du hittar hit. Det är för dig jag skriver.

//Anders

 

4 reaktioner till “En miljon visningar – här får du en gratis kokbok”

  1. Grattis, Anders! Som inbiten stadsbo (Göteborg) tycker jag det är intressant att följa din blogg. Visserligen har jag en liten odlingslott, men det är mest som avkoppling. Några större skördar blir det inte. Trevligt med din kokbok!

    Hälsningar
    Birgitta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.