Så brygger du fransk cider
För några år sedan gick jag en kurs i att brygga cider på Eldrimner i Östersund. Kursledare var Christèle Droz-Vincent från
För några år sedan gick jag en kurs i att brygga cider på Eldrimner i Östersund. Kursledare var Christèle Droz-Vincent från
Har du tillgång till en fruktpress eller en råsaftcentrifug så kan du tillverka en rabarbersaft som slår allt du tidigare
En prepper är en person som förbereder sig på olika former av kriser. Tidsperspektivet kan skilja sig åt. En del
Min egen honung är aldrig värmebehandlad. Jag ympar min nyslungade honung direkt och tappar den på burk. Men när jag
Det har nu gått fem år sedan jag skaffade min fruktpress och det är dags för en sammanfattning. När jag
Grillsäsongen är i full gång och därför passar jag på att reprisera en text om flintastek från 2014. Fyra
För drygt tio år sedan lämnade jag Stockholm för ett enklare liv på landet.
Men det blir aldrig som man tänkt sig – fast det kan bli bra ändå.