Alla drag går inte att förutse

Det är inte lätt att förutse livets motdrag. Ibland är det flaskbrist, ibland ryggskott. Det är bara att bita ihop och vara glas. Det kan allts vara värre.
Det är inte lätt att förutse livets motdrag. Ibland är det flaskbrist, ibland ryggskott. Det är bara att bita ihop och vara glas. Det kan allts vara värre.

Klockan har passerat midnatt och dagens blogginlägg borde redan vara ute. Men jag har beslutat att dagen pågår tills jag går och lägger mig. Man kan tro att lantlivet är lugnt, men senaste dagarna har varit slitiga.

Jag försöker räkna ut vad livet kommer att göra för några motdrag och planera utifrån det. Men rätt som det är slår det till med något nytt problem. Gjorde misstaget att tacka ja till en marknad i morgon och började fylla på förråden. Då upptäckte jag att flaskorna börjat ta slut. Det är så dags när man har 12 liter saft redo att tappas.

Det blev att ta till nödglasen. Väl så långt men då passade inte de gamla etiketterna. Bara att skriva ut nya. Och naturligtvis glömde jag att ändra volymen på de nya. Ny utskrift.

Sen tog jag i övermod fram en ny produkt idag och de krävde naturligtvis nya etiketter. Visst har jag hjälp här på gården för tillfället men vissa arbetsmoment kräver att jag funderar och planerar samtidigt och då är hjälpsamma idéer om att ändra produkter och planer inte till så stor hjälp.

Nu är det inte direkt ett schackparti med döden jag håller på med. De handlar inte om överlevnad – snarare sinnesro. Och den hoppas jag återfår om några dagar. Tills dess pågår dagarna lika länge som jag själv är uppe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.