Därför ska du prenumerera på bloggen

Annons
Även om jag skriver nästan varje dag så hänger tiderna på vilka jobb jag gör på gården. Därför kan det vara en bra idé att prenumerera så du vet när jag hunnit blogga.
Även om jag skriver nästan varje dag så hänger tiderna på vilka jobb jag gör på gården. Därför kan det vara en bra idé att prenumerera så du vet när jag hunnit uppdatera.

Det här är min blogg om livet på landet. Prenumerera på bloggen så får du ett mejl varje gång den uppdateras. Då slipper du besöka sidan för att se om det hänt något.

Du som följer bloggen via Facebook ser en del av det jag skriver, men det är Facebook som bestämmer vad. Därför kan det vara idé att prenumerera på mejllistan också.

Tycker du att det är spammigt med många mejl kan du göra som jag och skicka bloggprenumerationerna till en egen mapp. Då kan du läsa dem när du har tid.

Annons

Det kostar naturligtvis ingenting och tröttnar du finns det en direktlänk för att sluta prenumerera i varje mejl.

Så här ser mejlet ut när du prenumererar. I princip bara en länk till det senaste inlägget och en möjlighet att sluta prenumerera om du tröttnat.
Så här ser mejlet ut när du prenumererar. I princip bara en länk till det senaste inlägget och en möjlighet att sluta prenumerera om du tröttnat.

För att prenumerera fyller du bara i namn och mejladress. Du får då ett mejl för att bekräfta prenumerationen. Det kallas “double opt-in” och är en rekommenderad säkerhet för att slippa spam.

Din mejladress används bara för bloggen och kommer inte att delas med någon annan. Jag har också en integritetspolicy numera – även om det är en standardvariant.

Hade en mejllista tidigare men den förolyckades i samband med att jag anpassade bloggen för GDPR. Så om du tidigare varit prenumerant och inte längre får några mejl så behöver du skriva upp dig igen.

Jag hoppas du vill följa mig och är det något du undrar är det bara att mejla.

//Anders

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Dela gärna
Annons

En kommentar till “Därför ska du prenumerera på bloggen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.