Heminredning på logen

Det är det bruna skåpet till högen som nu har fått flytta ut till snickeriet. tror att ett skåp med de dimensionerna behöver lite yta för att komma till sin rätt och trivas. Dessutom har jag nya förvaringsmöjligheter för de verktyg som sällan kommer till användning – men är nödvändiga när de väl behövs.
Det är det bruna skåpet till högen som nu har fått flytta ut till snickeriet. Tror att ett skåp med de dimensionerna behöver lite yta för att komma till sin rätt och trivas. Dessutom har jag nya förvaringsmöjligheter för de verktyg som sällan kommer till användning – men är nödvändiga när de väl behövs.

När äntligen marken får det vatten den behöver så blir det tid över till inomhusprojekten. Har haft ett stort skåp stående i vardagsrummet sen jag flyttade in, men nu har det förpassats till logen.

Det är egentligen ett fint gammalt skåp, men det har proportioner som gjorde att det helt dominerade vardagsrummet. Så när beslutet väl var taget handlade det mest om vart det skulle ta vägen.

Fick hjälp av min vän Kajsa att städa logen/snickeriet. Eftersom jag ständigt har nya projekt så har städningen hela tiden blivit nedprioriterad. Så golvet i snickeriet var täckt av sågspån samt alla överblivna virkesstumpar. Det är tur att man har vänner som inte bangar för såna jobb. Det är inte svårt att hitta någon som vill köra traktor, men att sopa logen saknar den där riktigt lantliga snackiseffekten.

När man kommer tillbaka till stan vill man hellre säga att man dragit ner träd med traktorn, kört motorsåg eller röjt sten. Att ha sopat ger inte samma glamourstatus. Men det finns hjältar som hjälper till även med de jobben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.