Snart dags att vårstäda snickarboden

Det mesta står faktiskt där det står av en anledning, När jag är mitt i ett pågående projekt så ligger verktygen där jag använder dem. Enda problemet uppstår om jag startar flera projekt samtidigt – och det händer...
Det mesta står faktiskt där det står av en anledning, När jag är mitt i ett pågående projekt så ligger verktygen där jag använder dem. Enda problemet uppstår om jag startar flera projekt samtidigt – och det händer…

Det råder ett skenbart kaos på logen där jag inrett mitt snickeri. Men det mesta fyller en funktion där det står. Trots det börjar det bli dags att vårstäda.

Allt här fyller faktiskt en funktion – domkrafter och brandsläckare fungerar som limpress och bakom håller jag på att foga dörrar till vaktelburarna.
Allt här fyller faktiskt en funktion – domkrafter och brandsläckare fungerar som limpress och bakom håller jag på att foga dörrar till vaktelburarna.

Under vintern tillbringar jag en hel del tid i snickeriet när det inte är för kallt. Och då blir det liksom aldrig tid för att städa. Istället väntar jag till våren och ägnar en dag åt att lyfta ut allt löst och rengöra golven.

Därefter hamnar allt på sina rätta plats igen och efter en vända till tippen ser det riktigt prydligt ut. Ett tag. Sen påbörjar jag nästa projekt och allt börjar sakta sprida ut sig igen. Ser det lite som livets gång, som ebb och flod etc etc Men det viktigaste är att det fungerar och det gör det för det mesta.

Men en sak jag ska skaffa är en verktygslåda. Ibland hittar jag helt enkelt inte rätt verktyg och då måste jag börja fundera på vilka projekt jag hållit på med den senaste veckorna. Ligger hovtången i gäststugan? I växthuset? Eller hade jag den när jag flyttade stängsel så den ligger i en jackficka? Jag ska bli bättre på att hålla ordning. Jag lovar…

En kommentar till “Snart dags att vårstäda snickarboden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.