Marlon har flyttat till lagårn

Sen en tid tillbaka har katterna fått gå ut och in som de vill. Normalt har de bara gjort kortare utflykter, men igår var de ute hela natten. Och Marlon har inte kommit hem.

Jag var ute och ropade på dem några gånger i natt – utan resultat. I morse satt Dallas och jamade när jag öppnade och sen har han varit inne hela dagen. Korta utflykter har det blivit, men han är tydlig med att han inte vill blir utelåst igen.

Marlon var försvunnen, tills vi fick syn på honom nere i lagården. Han låg uppe på logen och spanade. I eftermiddags såg jag honom vid plockningsmaskinen, men han visar inget intresse av att flytta in igen. Är lite kluven, ska jag sätta ner mat och vatten till honom i lagården eller vänta tills han beslutar sig för att komma in?

Han har alltid varit den mer försiktiga av katterna, Dallas har inga problem med att bli lyft eller klappad, men Marlon har man fått lirka med. Nu hoppas jag att Marlon bestämmer sig för att flytta in igen. Inte minst för Dallas skull som saknar sin kompis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.