Dålig försäljning utanför Outleten

Det ser helt enkelt för ödsligt och primitivt ut. Nu ska jag satsa på starka färger, stora skyltar och ge ett mer säljinriktat intryck.
Det ser helt enkelt för ödsligt och primitivt ut. Nu ska jag satsa på starka färger, stora skyltar och ge ett mer säljinriktat intryck.

I helgen började jag sälja mina produkter utanför Vingåkers Factory Outlet. Trodde att det skulle vara ett bra ställe eftersom det är mycket folk i rörelse och det är många som är hitresta för att shoppa. Men det blev en besvikelse.

Under två dagar sålde jag bara sex burkar. På en hyfsad marknad är det vad jag säljer i timmen. Men jag ska försöka några fler helger. Problemet som jag ser det är att jag inte syns. Jag står vid utgången och det tar bara tre till fyra sekunder att passera mitt marknadsstånd.

På en marknad går besökarna från stånd till stånd och tittar, men när de kommer ut från Outleten så letar de efter sin bil. Därför ska jag försöka att bli mer högljudd í skyltningen. Det ska inte gå att passera utan att se vad jag har till salu.

Mer finstämd marknadsföring sparar jag till julmarknaderna. Då kommer tomtarna och presentkorgarna att få dominera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.