Omplantering av chili

SOG – Sea Of Green är en odlingsteknik där man låter en matta av växter växa upp genom ett stabiliserande när. Man kan läsa sig mycket på sidor om cannabisodling.
SOG – Sea Of Green är en odlingsteknik där man låter en matta av växter växa upp genom ett stabiliserande nät. Man kan läsa sig mycket på sidor om cannabisodling.

Så var det dags för nästa omplantering. Den här gången av chili och då blir det ett par hundra plantor. Det börjar bli trångt…

En liten plugg som från större Lebensraum. Min Wwoofare berättade att i Tyskland får de lära sig tala nazistiska redan i Kindergarten – hon är riktigt rolig ibland.
En liten plugg som från större Lebensraum. Min Wwoofare berättade att i Tyskland får de lära sig tala nazistiska redan i Kindergarten – hon är riktigt rolig ibland.

Tomatplantor har jag bara ett par dussin men eftersom jag använder chili i större skala har jag expanderat de odlingarna. Hade drygt 200 pluggar som skulle planteras om – betydligt fler än jag har plats för i växthuset men jag räknar med att kunna få avsättning för överskottet.

Pluggarna var väl rotade och med en uttryckare var det lätt att får ut dem ur brättet. Bara att jobba på och med den här typen av jobb är det bra med extra händer. Få handgrepp som är lätta att lära in så är det inga problem att jobba på med samma hastighet.

Men som sagt, det börjar bli trångt i Green Room så jag ska fixa ett ett extra växthus att sätta över odlingbordet. Behöver inte vara så högt eftersom när plantorna växer ur det hoppas jag sommaren är här. Får gardera mig med en frostvakt bara och hålla koll på nattemperaturen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.