Söndagsfilmen: Det stora vemodet

Alla dagar är inte bra dagar. Att promenera i äppelodlingen och se träd efter träd vandaliserat av hjortar och rådjur är inte särskilt uppbyggligt. Följ mig gärna på Youtube – så lovar jag att komma med mer uppbyggliga fiber i framtiden.

8 reaktioner till “Söndagsfilmen: Det stora vemodet”

    1. En grönsaksodlare här i närheten har testat det där stängslet och är inte nöjd. Han menar att det lätt går sönder och då tar sig djuren in.

  1. Vilket elände. Jag ser just Rasken på Öppet Arkiv avsnitt 5 där liknande upplevelser gestaltas. Som du säger – naturren rår man inte på så lätt.

  2. Hu så hemskt!!!!!!! Och jag som tänkte plantera lite träd i vår/sommar. Det får bli hermetiskt tillsluten stängsling runt varje (det är ju fristående träd jag tänkte mig och då är det ju enklare att ”vira in dem”) Vet att du inte gillar Allox, funderar ändå på köra det ändå eftersom det inte syns så mycket runt min köksträdgård (som ligger mitt i blickfånget). Tänkte Allox med 50 maskor med putsnät nertill+nergrävt och sedan gristråd utanpå. Då f:n ska det väl ändå gå att få ha växtligheten ifred.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.