Din guide till livet på landet

Samarbeten & annonser

Från Stockholm till vägens slut handlar om att flytta till landet och allt vad det innebär. Jag skriver om trädgård, odling, djur och renovering – allt som hör livet på landet till – men även böcker och tv.

Jag har fördubblat antalet besökare varje år sedan jag startade och har nu drygt 20 000 unika besökare varje månad, 25 000 sidvisningar. (Google Analytics)

Majoriteten av läsarna är i min egen ålder – plus/minus 25 år...
Majoriteten av läsarna är i min egen ålder – plus/minus 25 år…

Mina läsare är till tre fjärdedelar kvinnor och de inlägg som får flest träffar är de som handlar om trädgård, odling, lantliv och tv-serier(!). De flesta av mina läsare är vad man kan kalla mitt i livet, en del har drömmar om att följa mitt exempel att flytta till landet, andra har redan gjort. Men majoriteten läser bloggen för de praktiska tips jag har. Min målsättning är att huvuddelen av mina inlägg ska vara intrumentella och praktiskt tillämpbara.

Om mig
Jag lever numera ett grönt liv på landet och är självbestämmande i mitt eget lilla paradis.
Allt som skrivs här på bloggen är sådant som intresserar mig och mina läsare.

Från Stockholm till vägens slut drivs av mig, Anders Möller. Efter närmare tjugo år som journalist driver jag nu en liten gård och ett livsmedelsföretag där jag förädlar gårdens produkter samt den här bloggen: Från Stockholm till vägens slut. Jag skriver bara om det som intresserar mig och mina läsare och sådant som ligger i linje med bloggens tema. Det jag skriver påverkas aldrig av avsändaren och mina åsikter kan inte köpas.

Samarbeten

Däremot är jag öppen för samarbeten med företag så länge det ligger i linje med det ovanstående och känns relevant för mina läsare. Om jag skulle få betalt för att skriva om en produkt eller om produkten skulle kunna ses som ersättning annonsmärks inlägget alltid enligt marknadsföringslagen.

Har jag fått ett recensionexemplar eller en produkt skickad till mig  så framgår det alltid i texten.  Jag tar gärna emot produkter och pressutskick och recenserar dessa om jag anser att de är relevanta för mina läsare. Men jag garanterar inte någon exponering och jag lägger heller ingen tid på att skicka tillbaka sånt som skickats utan tidigare överenskommelse.

Annonser

Jag har numera annonser och annonslänkar på bloggen. Det innebär att om du som läsare klickar på annonsen och köper något så får jag några procent av köpesumman. Alla sidor med annonslänkar är märkta:

 

Representerar du ett företag som är intresserat av ett samarbete eller annonsering så är du välkommen att höra av dig till anders@fstvs.se.

Anders Möller
Lundbyskog, Larslund
643 91 Vingåker

Jag är momsregistrerad och har F-skatt.

 

Den här såsen uppskattas av de flesta – mina andra chilisåser med röksmak och den extremstarka är mer för entusiasterna.

Min söta heta chilisås

Min huvudsakliga sysselsättning är mathantverk och idag tänkte jag bjuda på receptet till min chilisås Söt&Het. Älskar att använda den både

Läs mer

Relaterade inlägg

Maran

Maran är en hönsras som härstammar från Frankrike. Det är en kombinationsras som är känd för att ha exceptionellt fint

Läs mer

Om

Om bloggen: Från Stockholm till vägens slut är en blogg som jag startade när jag flyttade ut till landet. Numera ligger

Läs mer

Anders Möller

Lantlevande Youtuber

För drygt tio år sedan lämnade jag Stockholm för ett enklare liv på landet.
Men det blir aldrig som man tänkt sig – fast det kan bli bra ändå.

Anders Möller

Mina favoriter
Annons

Konsten att flytta till landet

Boken om mina första tio år som lantbo – med och motgångar.
Mina favoriter