Blogg 100 – för tredje året i rad

Dag 1: Det är svårt all hålla sig borta när det är dags igen. Så jag är på igen. Minst ett inlägg om dagen i ett hundra dagar.

Jag klarade mig genom förra årets utmaning utan att ta skada. Nu är det dags för Blogg100 2016 – på väg mot tredje sommaren.
Jag klarade mig genom förra årets utmaning utan att ta skada. Nu är det dags för Blogg100 2016 – på väg mot tredje sommaren.

Det är svårt att säga vad Blogg 100 är. Det är ingen tävling och inget jobb, men definitivt en utmaning. Tidigare år har jag egentligen aldrig haft några problem med att hitta saker att skriva om. På ett sätt är det nästan lättare när man tagit sig an utmaningen.

Annars hamnar jag ofta i situationen att jag hoppar över skrivandet några dagar och då är det svårt att bestämma sig för vad jag ska ta itu med. Några gånger har jag gjort blandinlägg som beskriver mina förehavanden som hemmansägare. Men det blir inte lika bra. Min ambition är att inläggen ska vara till någon form av nytta och då är det bättre att detalj beskriva hur jag gjort EN sak. Även om min metod inte är den bästa så kanske jag besparar någon samma misslyckande.

Så, för tredje året i rad, nu kör jag. Blogg 100 2016 är igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.