Drömmer du om att bo på landet?

Jag hittade min drömgård i Sörmland, utanför Vingåker.
Jag hittade min drömgård i Sörmland, utanför Vingåker.

Jag var själv en drömmare i många år innan jag till slut tog steget – köpte en liten gård och blev lantbo på heltid. Och jag har inte ångrat mig. Nu hoppas jag kunna hjälpa dig.

Att flytta till landet var en dröm jag haft i många år. En dröm om en enklare liv, att få bestämma själv och att utforma vardagen som jag vill ha den. Men när jag tog steget så var det mycket jag inte kunde.

Jag lever numera ett grönt liv på landet och är självbestämmande i mitt eget lilla paradis.
Jag lever numera ett grönt liv på landet och är självbestämmande i mitt eget lilla paradis.

Nu vill jag försöka hjälpa dig som delar min dröm – antingen du redan flyttat ut eller bara tänker tanken ibland. Därför ska jag börja skicka brev från landet. Brev med tips och inspiration för både drömmare och realister.

Breven kommer att följa säsongerna och mina egna aktiviteter här på gården – sådd på våren, julpynt i december och grillning på sommaren. Lovar att det inte blir något spammande – mitt mål är ett brev varannan måndag.

– Men vem har gjort dig till expert, frågar den kritiske.

– Det har jag själv gjort, svarar jag. Jag har gjort många misstag genom åren, men sätter en viss ära i att inte upprepa dem. Det jag skriver kanske inte är det enda sättet, eller ens det bästa sättet. Men det är ett sätt, och det fungerar för mig.

Mina brev från landet finns till för dig. Vare sig du funnit ditt drömställe eller tänker ”en gång, en gång ska jag ta steget”.

Så skriv upp dig, så får du brev från landet – tills du tröttnar.

[mc4wp_form id=”6157″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.