Nu har jag kokat (kallar det så trots att den aldrig kokar) närmare 50 grytor med rabarberglögg sen i oktober, men nu är det tomt i frysarna.
Det exakta antalet flaskor vet jag inte riktigt än men det rör sig om runt 1400. Som småföretagare är det naturligtvis roligt när det går bra, men den här ketchupeffekten som kommit efter guldmedaljen har varit lite svår att hantera. Eftersom jag fortfarande kokar all glögg i mitt eget kök har det varit slitiga månader och jag slutade tidigt att sälja.
Inte ett säljsamtal sen oktober – istället är det butiker, restauranger och privatpersoner som ringt till mig. Och den senaste månaden har jag varit tvungen att tacka nej till många beställningar eftersom det varit kö för leverans och jag inte vetat hur mycket jag skulle hinna med.
Dessutom har jag stått på marknader varje helg. I början hade jag provsmakning men eftersom jag då sålde slut på hela lagret på bara några timmar slutade jag med det.
Nu kommer jag att gå in i en välförtjänt julledighet – vilket på landet innebär att jag ska ta itu med försummade projekt. Det jag är mest sugen på är ett snickeriprojekt som jag tänkt mycket på när jag stått i köket.
Ser fram mot det.