Flaskor och burkar levererade

Annons
Dela gärna
Lagret påfyllt med flaskor och burkar så nu ska jag klara mig ett tag, Det blir lite dyrt att beställa från Flaskor och Burkar eftersom de främst inriktar sig på större företag. Men det har ett bra sortiment,
Lagret påfyllt med flaskor och burkar så nu ska jag klara mig ett tag, Det blir lite dyrt att beställa från Flaskor och Burkar eftersom de främst inriktar sig på större företag. Men det har ett bra sortiment,

Efter senaste marknaden och leveransen till ICA hade jag nästan slut på burkar så det blev en ny beställning. Lite fler den här gången.

Ska man beställa flaskor och burkar så är det nästan bara företaget Flaskor och Burkar man kan vända sig till i Sverige. I varje fall om man har specifika önskemål om hur de ska se ut. I görligaste mån försöker jag undvika att beställa därifrån. Främst på grund av att de har så höga fraktpriser. Särskilt om man beställer små volymer, och små volymer i det här sammanhanget handlar om en lastpall.

Har fyllt på lagret med kryddburkar också. Hoppas att odlingarna ska komma igång på riktigt i år.
Har fyllt på lagret med kryddburkar också. Hoppas att odlingarna ska komma igång på riktigt i år.

På de beställningar jag gjort har fraktkostnaden ibland hamnat på 25 procent av varukostnaden. Och det tycker jag är lite saftigt. Hittar jag burkar på andra ställen så beställer jag där. Företag som säljer biredskap har för det mesta burkar till betydligt bättre priser och dessutom lägre fraktkostnader. Ytterligare en fördel med att beställa från biredskapsföretag är att de har bättre service för mindre kunder. Praktiskt taget alla produkter är inplastade på flak vilket gör dem lättare att hantera.

Annons

När man beställer från Flaskor och Burkar kan man få produkterna inplastade mot en extra kostnad, men bara om man beställer en helpall. Och som litet företag är det dumt att binda upp kapital i flaskor och burkar för ett par år framåt. Har kollat ett par andra alternativ som NordicPac och ett tyskt företag Glas och Flaskor som levererar till Sverige men de har inte samma utbud som Flaskor och Burkar.

Om Archangelica växer rejält kommer Flaskor och Burkar vara det bästa alternativet. Priserna på helpallar är riktigt bra och frakten blir lägre när man beställer mycket. Men fram tills dess så kommer jag fortsätta leta alternativ. Visst – man kan slå sig ihop flera och beställa samtidigt. Men då förlorar man lite av poängen med Flaskor och Burkars stora sortiment. Man måste kompromissa om utseendet på flaskorna.

Annons

5 reaktioner till “Flaskor och burkar levererade”

  1. Jag har letat efter burkar utan större framgång. Vi förädlar inget för försäljning men jag kokar en hel del sylt och syrar mycket. Det är provocerande att de glasburkar som går att köpa i små mängder kostar mer än motsvarande burkar fyllda med sylt på ICA…

    1. Håller med, men köper man i en ordinare butik är det många som vill vara med och tjäna pengar.

    1. Tack för tipset! Riktigt bra priser och dessutom en del produkter som jag inte hittat i Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.